Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’dan dünya üçüncülüğüne
Ailesi balerin olmasını isterken kick boksa merak saldı, 17 yaşında başarıdan başarıya koşuyor
Avrupa Şampiyonu Kastamonu'dan
Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencimiz Hamza Eren GÖKSU, Kick Boks Avrupa Şampiyonu
TamSaha'nın Eylül sayısı da dopdolu
Dünya ve Türkiye futbolunun gündemindeki konuları röportaj ve dosyalarla ele alan derginin 226. sayısı da dopdolu.
Fenerbahçe’den ‘yıldızsız forma’ kararı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “TFF’nin daha fazla baskı altına alınmaması için bundan sonraki maçlarımızda yıldızsız formamızla oynayacağız” dedi.
Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası başladı!
Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası, 35 ülkeden 130 sporcunun katılımıyla Aksaray Hasan Dağı’nda başladı. Rengarenk görüntülere sahne olan şampiyona 5 Ağustos’a kadar sürecek.
Kadın futbolunun yeni sponsoru Sürat Kargo
Sürat Kargo, Kadın Futbol Milli Takımları Ana Sponsoru oldu.
Plaj Futbolu Milli Takımı, Avrupa'nın ilk 10’unda
Plaj Futbolu Milli Takımımız, Estonya ile karşılaştı ve rakibini mağlup edip, sıralamada dokuzuncu oldu.
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
A Milli Takım, Japonya ile özel maç yapacak
A Milli Futbol Takımı, 12 Eylül Salı günü Belçika'nın Genk kentindeki Cegeka Arena'da Japonya ile özel maçta karşı karşıya gelecek.
Jesus: Artık Fenerbahçe'nin teknik direktör değilim
Jorge Jesus, “Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktör değilim. Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim” dedi.
Zayıflamak için spora başladı, dünya 2.si oldu
17 yaşındaki Asrın Fırat Yaman, kick boksta Türkiye şampiyonluğunun ardından katıldığı Dünya Kupası Şampiyonası'nda da ikincilik elde etti.
Kickboksçularımız dünya kupasından derecelerle döndü
Kick-Boks Wako Dünya Kupası, 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlendi.
Mobilyada ihracat yüzde 11,2 arttı
Türk mobilya sektörü, son yıllarda ihracat pazarlarını çeşitlendirmeye yönelik faaliyetlerini hızlandırarak yakaladığı istikrar sonucu yüzde 11,2 artış sağlayarak 4,7 milyar dolarlık ihracata ulaştı. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye'nin geçen yıla ilişkin ihracat verilerini paylaştı. Buna göre, Türkiye'nin ihracatı 2022'de 254,2 milyar dolara yükseldi. Türk mobilya sektörü, yıl boyunca bir yandan sektör temsilcileri ile fuarlara katılırken, diğer yandan mevcut pazarlarında etkinliklerini artıracak projeler yaparak ihracat rakamlarına önemli katkı sağladı. Sektörün ihracatı, yüzde 11,2 artışla 4,7 milyar dolar oldu.
2022’de Türkiye’de en çok konuşulanlar
Medya takip kurumu Ajans Press, her sene olduğu gibi 2022 yılının en çok konuşulan başlıklarını derledi.
Topları şarj ediyorlar
Katar'da düzenlenen Dünya Kupası tüm heyecanı ile devam ederken maçlarda kullanılan toplarla ilgili sosyal medyaya düşen bir fotoğraf dikkatleri çekti. 2022 Dünya Kupası'nda grup aşaması kıran kırana mücadeleler ile devam ederken, dev organizasyon hakkında her geçen gün şaşırtan bir bilgi ortaya çıkıyor.Dünyanın en iyi futbolcuları ülkeleri için mücadele ederken oynanan her maç teknolojik açıdan da oldukça yakından takip ve analiz ediliyor. Bu ölçümlerde en büyük araç ise organizasyonda kullanılan Al Rihla adlı toplar.
Sözleşmeli personele kadro müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olması aranacaktır. Ayrıca 1 yıllık memur aday süresi olacak. Hali hazırda 3 yılı dolmuş sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir." ifadelerini kullandı. EYT düzenlemesine ilişkin ise Erdoğan, "Emeklilik için yılını doldurup, yaş şartını bekleyenler ve geçici işçilerle ilgili çalışmalarımızı da en kısa sürede tamamlayıp açıklayacağız." diye konuştu. Terör eylemlerine ilişkin "Yurt içinde ve yurt dışında eylemle bağlantılı birçok kişi yakalandı." diyen Cumhurbaşkanı, "Saldırılar ile verilen mesajı gayet iyi anlıyor ve yanıtını veriyoruz, terör örgütünü son militanına kadar yok etme ahdımız var." dedi.
İstikrardan Yanayız!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, son 20 yılda A Milli Takım’ın başına geçen hiçbir teknik direktörün sözleşmesini tamamlamadığını, bu durumun da Türk Futbolu’na ve ekonomisine ciddi zarar verdiğini söyleyen Büyükekşi, Stefan Kuntz’un oldukça güven veren bir teknik direktör olduğunu dile getirdi.
Vidinlioğlu’na “Yılın İl Belediye Başkanı” ödülü
Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından düzenlenen "15’nciKırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri"Kırıkkale'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Ampute Milli Takımımız Dünya Kupası'nda finalde
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Millî Takımımız, ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası yarı finalinde Özbekistan'ı 1-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı. Millilerimiz, diğer yarı finalde Haiti'yi 4-2 yenen Angola'ya finalde rakip oldu.
‘Kastamonu, 100 yüzyılın fırsatını elinin tersiyle itti’
Kastamonu Kalkındırma Derneği (KALDER) tarafından, geçtiğimiz günlerde düzenlenen ülkemizin en büyük bölgesel fuarı ‘Türkiye-Ortadoğu Ticaret Fuarı TRADEF’ ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Kebeci Restoran’da düzenlenen toplantıya KALDER Başkanı Turgay Civelekoğlu ve dernek yönetimi ile TRADEF Organizatörü İstamonu Fuarcılık sahibi Gazeteci Hüseyin Karadeniz ve basın mensup0ları katıldı.
Talha spor kompleksi açıldı
Milli takım antrenörü ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Emrah Şahanoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Talha Spor Kompleksi gerçekleştirilen tören ile açıldı.
Robotlar Futbol’da da devrede
Robot yardımcı hakemler, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda yeşil sahaya inecek.
İftardan sahura şampiyonluk mesaisi!
Geçen yıl düzenlenen kick boks dünya şampiyonasında üçüncü olan milli sporcu Asuman Çığlıoğlu, sahura kadar çalışarak dünya şampiyonu olmak için ter döküyor.
Belediyespor'da Danimarkalı sağ kanat
Avrupa'da sıfır çekmesine rağmen ligde yoluna emin adımlarla devam eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunun transferlerine başladı.
Bekle bizi Dünya Kupası!
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, son maçında Karadağ'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek grubu ikinci sırada tamamladı ve Dünya Kupası finallerine katılmak için play-off oynama hakkını kazandı
Biz 'bitti' demeden bitmez!
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, 9'uncu maçında konuk ettiği Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti
Milliler, Letonya engelini aştı
2022 FİFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, Letonya'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti
Milli Takım’a Alman hoca
TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım teknik direktörlüğü görevi için Alman Stefan Kuntz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı